Privacy
 

Dit is de website van 123hamamdoek.nl

Privacybeleid van 123hamamdoek.nl

In ons privacybeleid vertellen wij hoe we met je persoonsgegevens om gaan en vermelden wij duidelijk met welke doeleinden wij jou persoonsgegevens verwerken.
Wij beperken de verzameling van persoonsgevens tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden.

123hamamdoek.nl verwerkt en beveiligt de gegevens van gebruikers zorgvuldig.
Wij houden ons hierin aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens ons oplegt.

Vastlegging en verwerking van gegevens

123hamamdoek.nl kan privacy gevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens vastleggen in een bestand. Dit ter bevordering van het gebruik van de website.
Wij gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden verstrekt.
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst gebruiken we jou persoonsgegevens voor de afhandeling hiervan.

Verstrekking aan derden

De door jou verstrekte gegevens worden enkel aan andere partijen gegeven als dit noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten. Zo geven wij jou adresgegevens door aan PostNL of DHL om jou bestelling te kunnen bezorgen.
Verder verstrekken wij jou gegevens niet aan andere partijen tenzij jij hier toestemming hebt gegeven.
Er zijn partijen waar wij wettelijk verplicht zijn om gegevens af te geven, denk hierbij aan 
- de belastingdienst (vanwege een wettelijke plicht)
- de politie (bv in het kader van een fraudeonderzoek)

Overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
-
Naam
Adresgegevens
- Emailadres
- Rekeningnummer

- Telefoonnummer
- Aparaat type en internetbrowser

Op basis van welke grondslag en met welk doel gebruiken wij deze gegevens?

-
Voor het afhandelen van jou betaling
- Om goederen bij je af te kunnen leveren
- Om je te kunnen bellen of emailen als dit nodig is ivm de bestelling
- Voor het verzenden van onze nieuwsbrief

- Om je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om jou gedrag op de website te analyseren en hiermee de website te verbeteren


Telefoonnummer: Wij gebruiken jou telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

Publicatie: Wij publiceren jou klantgegevens niet.

Emailadres: Wij bewaren de gegevens die jij ons toestuurt, net zolang als nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van het bericht. 

Nieuwsbrief:

Wij kunnen, alleen als jij hiervoor toestemming hebt gegeven je per email onze nieuwsbrief toesturen.
Bij iedere nieuwsbrief wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen mocht je geen interesse meer hebben in onze nieuwsbrief. Door op onze nieuwsbrief in te schrijven verleen je tegelijkertijd toestemming om je  persoonsgegevens en emailadres op te slaan.

Contact

Via onze webwinkel is het mogelijk om vragen te stellen middels verschillende kanalen.
( zoals email, WhatsApp, telefoon, en social media) Je kiest zelf welke gegevens je hierbij verstrekt.
Deze gegevens die jij ons toestuurt, worden bewaard zolang dit nodig is voor de beantwoording en afhandeling van je vraag.


123hamamdoek gebruikt de volgende computerprogramma,s of -systemen:

- Parcelpro BV (verzendsysteem)
- Snelstart ( boekhoudprogramma)
- Sisow ( betaalsysteem) Sisow is het bedrijf wat voor ons de IDEAL betaling verzorgt.
                                              Dit bedrijf is CPSP gecertificeerd.
- PayPal (betaalsysteem)
MijnWebwinkel

Rechten van de bezoeker

Als bezoeker kunt je ten allen tijde inzage vragen in de gegevens die wij over jou hebben verzameld.
Deze kun je eventueel laten corrigeren, blokkeren of laten verwijderen. Stuur in dit geval een bericht naar zeeuwszand@hotmail.com en vermeld hierin je naam en adres.

Beveiliging

123hamamdoek.nl doet er alles aan om je gegevens te beveiligen, teneinde te voorkomen dat deze in onbevoegde handen vallen.

Bezoekersgegevens

123hamamdoek.nl registreert algemene gegevens van bezoeken aan de website. Denk hierbij aan de meest bezochte pagina`s. Met deze gegevens kunnen wij de inrichting van de shop verder verbeteren.
De site maakt gebruik van cookies. Dit is een klein bestand dat wordt verstuurd door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek.

Cookies
Wat is een Cookie?

Cookies zijn stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer.
Het gebruik van cookies is veilig. Er kan geen persoonlijke informatie zoals een emailadres of telefoonnummer uit cookies worden herleid.

Waarom gebruiken wij cookies?

123hamamdoek gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek.
Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze klanten. 
Je kunt je browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij 123hamamdoek geen cookies ontvangt.
Cookies bevatten geen spyware, adware, malware of virussen.

Analytische cookies

Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van onze webwinkel door onze gebruikers. Door dit websitegebruik te meten kunnen we onze webshop blijven verbeteren en optimaliseren in het voordeel van onze klanten.

Social media cookies

Media cookies worden door de social media websites zelf geplaatst.
Wanneer je in onze webshop een social media button aanklikt, wordt er een social media cookie geplaatst. Voor deze geplaatste cookies verwijzen wij je naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites hierover geven.
- Facebook
- Twitter

- Pinterest
- Instagram
- LinkedIn
- Google + / YouTube 

Google Adwords 

Google Adwords gebruikt cookies om je van dienst te zijn bij het tonen van relevante advertenties op basis van je recente zoekopdrachten. De bewaartermijn hiervan is 30 dagen.

Geen cookies ontvangen?

Meer informatie over cookies lees je op de site van de Consumentenbond.
Bekijk hier hoe je cookies uitschakelt in Internet Explorer, Safari, Google Chrome en Firefox.

Hou er wel rekening mee dat als je cookies uitschakelt er een mogelijkheid is dat onze webwinkel niet meer optimaal functioneert.

Informatie over de ontvangers van gegevens

Gegevens die je invult bij het plaatsen van een order of bij het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Websites van derden

Dit privacybeleid is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare manier met jou persoonsgegevens omgaan. Wij raden je dan ook aan eerst de privacyverklaring van deze websites te checken alvorens van deze websites gebruik te maken.

Advertenties

Onze webwinkel vertoont geen advertenties.

Autoriteit persoonsgegevens

Vanzelfsprekend helpen wij je als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er toch niet samen met ons uit komen, dan heb je op grond van de privacywet ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

123hamamdoek.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacybeleid. Controleer dit regelmatig.

Bedrijfsgegevens 123hamamdoek:

Naam Bedrijf: V.O.F Zeeuws Zand
Website:           https://www.123hamamdoek.nl
Adres:               Wilhelminastraat 72
                           4424BD WEMELDINGE
                           The Nederlands

Email: zeeuwszand@hotmail.com

Inschrijfnummer KvK (Chamber of commerce): 58588701
BTW(VAT) nummer:  853102156B01

ING Bank
Adres:  Piet Heinstraat 37-39, 4461GL, GOES     
Rekeningnummer: NL92 INGB 0006 0966 57
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Heb vragen? Stel je vraag gerust via email: zeeuwszand@hotmail.com.
Je krijgt dezelfde dag nog antwoord.
Whatsapp 06-20853459

Hamamdoeken streep Call it fouta

 

 

 

Reviews

  • 26-05-2018 - Gisteren online tegengekomen; de zwarte en de blauwe sarong dress...  lees meer
  • 03-05-2018 - Wat een feestje om deze met zorg ingepakte doeken te...  lees meer
  • 09-04-2018 - Twee keer een bestelling gedaan bij 123 Hamamdoek. Héél erg...  lees meer
Plaats een bericht

 

© 2013 - 2018 123hamamdoek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.