Pakjesavond!

Het lijkt nog ver weg maar over een kleine vijf weken is het toch al weer zover....5 december. Sinterklaas is weer in aantocht.
Ieder jaar opnieuw is mijn goede voornemen om op tijd te beginnen met (schoen)cadeautjes kopen. Ieder jaar is het eind november toch weer rennen en vliegen. Gaan die laatste weken van het jaar nu echt harder dan de rest?

De winkels waar ik altijd wel slaag voor iets leuks in de schoen zijn Hema,Kruidvat,Xenos,Action of een leuke boekhandel. De iets wat grotere cadeaus voor  pakjesavond vind ik veel lastiger. Vooral voor de opa,s vaders en puberzoon is het steeds lastiger om iets origineels te verzinnen en val ik snel in herhaling.
Voor een leuk origineel sinterklaascadeau speur ik heel wat avondjes het internet af.

Voor de oma,s moeders en dochters lijkt het allemaal zoveel makkelijker.  Je hoeft alleen maar door de stad te lopen en etalages te kijken. Sieraden,parfum,leuke sjaals,make up enz enz altijd goed.
Wat in onze eigen webshop altijd goed gaat in december zijn de originele kikoydoeken. Deze mooie afrikaanse doeken met hun prachtige kleuren zijn echt een aanrader. Het is een echt luxe verwencadeau. Iedere kikoy is gevoerd met heerlijk zachte badstof. En ze hebben allemaal een ingenaaid zakje voor wat kleingeld of een gsm.

Deze prachtige doeken doen het heel goed bij (schoon)moeders,dochters en vriendinnen. Voor de mannen zijn het vooral de blauwtinten die het goed doen. Ik wens jullie een hele fijne decembermaand en veel succes met alle inkopen en voorbereidingen.

5 Decembertip.....Kikoy,s!!

 

hippe kikoy kenia badstof   kikoy badstof kenia 

kikoy stripes kenia badstof

 

 

© 2013 - 2022 123hamamdoek.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel